Terug naar overzicht

Totaalrenovatie Villa - knokke-heist

In de totaalrenovatie van deze moderne villa in Knokke-Heist werd geen enkel hoekje aan het toeval overgelaten. Het volledige maatmeubilair is tot in de puntjes afgewerkt. De materialen van het maatwerk zijn van hoogstaande kwaliteit. De vormgeving is strak, de aankleding en verlichting sfeervol.

De villa in Knokke-Heist is ingericht met een veelzijdig modern interieur met flexibele doordachte elementen. Woningen zijn meer en meer een gebruikselement geworden. Een plek om te werken, ontmoeten, genieten en rusten.

Met een aantal gebruiksvriendelijke toepassingen kan een ruimte of zone volledig afgesloten worden. Zoals hier de dubbele schuifdeur met meenemer tussen de woonkamer en keuken, het cascade driedubbele schuifpaneel in de keuken en de draaischuifdeuren in de dressing.

In de volledige woning zien we twee basiskleuren, namelijk wit en diep donker eik, in combinatie met een lichtere tint van hout.
Het gebruik van natuurlijke duurzame materialen blijft de interieurtrend van vandaag en dit zal waarschijnlijk nog lang zo blijven.

Hout is tijdloos en brengt het interieur tot leven. Het gebruik van hout voor de vloeren doorheen de volledige villa geeft het interieur karakter en een warme sfeer.

Alle kastdeuren in de woning zijn strak van vormgeving met ingewerkte grepen. De combinatie van geborstelde eik fineer en wit gelakt wordt stijlvol aangehouden doorheen de volledig villa.

De luxueuze afwerking van het maatmeubilair van topkwaliteit creëert een gevoel van rust in een chique interieur met een tijdloos karakter.

Bekijk hier het detail van de KEUKENWOONKAMERBADKAMER

PLANNEN?
WE BEKIJKEN DIE GRAAG SAMEN MET U.

Vorige | Volgende


INTERESSE OF VRAGEN
OVER DE REALISATIE VAN JOUW PROJECT?

CONTACTEER ONS VRIJBLIJVEND, WE LUISTEREN EN BEKIJKEN GRAAG UW PLANNEN - TEL. 056 29 45 01