Terug naar overzicht

INTERIEURINRICHTING | Villa D. Gits

Er zijn een heleboel trends op gebied van keukenstijlen. Uiteindelijk is het voornaamste om jouw persoonlijke smaak te laten primeren in je keukeninrichting. Met een keuken op maat van NTER heb je een waaier aan mogelijkheden.
In de keuken van deze villa vinden we vooral strakke lijnen en een minimalistisch design terug. In principe zou je kunnen spreken van een moderne stijl, is het niet van de authentieke massieve eiken balk verwerkt in het werkblad. De witte kasten zijn 100% maatwerk in laminaat en volkern fingerproof, een hoogwaardig en duurzaam materiaal. De kastdeuren zijn greeploos en hebben een draaischuiffunctie. De deuren kan je naar binnen kan schuiven waardoor de openstaande kastdeuren geen belemmering vormen. Er zijn verschillende greeploze systemen of grepen om kastdeuren af te werken, zowel voor moderne als landelijke keukens. NTER helpt je graag verder met advies in jouw keuze.

De houten accentwand uit de keuken zien we ook terug in de badkamer en het toilet. Met deze houten muurbekleding haal je meteen een deeltje Scandinavië in huis.

De landelijke houten elementen creëren in dit modern interieur een gezellige en authentieke toets. De muren, ingewerkte deuren en het plafond kregen een beigetint, iets donkerder dan het wit van de keuken en een lichtere tint dan de houten vloer.

De combinatie van modern en landelijk komt héél goed tot zijn recht in deze totaalinrichting, vooral omdat dezelfde verhouding van materialen en kleuren overal terugkomt.

Bekijk hier het detail van de BADKAMERKEUKEN

PLANNEN?
WE BEKIJKEN DIE GRAAG SAMEN MET U.

Vorige | Volgende


INTERESSE OF VRAGEN
OVER DE REALISATIE VAN JOUW PROJECT?

CONTACTEER ONS VRIJBLIJVEND, WE LUISTEREN EN BEKIJKEN GRAAG UW PLANNEN - TEL. 056 29 45 01