Terug naar overzicht

Een keuken kan perfect balanceren tussen strak modern en landelijk.

NTER Totaalinrichting realiseert voor deze villa topmaatwerk in de keuken, de badkamer en het toilet. Doorheen deze villa gaan modern en landelijk héél mooi hand in hand.

Het interieur is overwegend strak qua design maar hier en daar komen warme accenten van ruwe houtelementen terug, waardoor de inrichting dan toch niet te koel en steriel wordt.

In deze eigentijdse keuken vinden we de perfecte balans tussen modern en landelijk. Wat meteen opvalt in de keuken is de authentieke massieve eiken balk verwerkt in het werkblad. Dit robuust en zoals het lijkt bijna onbewerkte hout is niet enkel esthetisch heel fraai maar ook heel onderhouds- en gebruiksvriendelijk. Op ideale hoogte kan je een glaasje drinken. De eiken balk werd bewerkt om te voorkomen dat er gemakkelijk vlekken op worden gemaakt.

De witte kasten zijn 100% maatwerk in laminaat en volkern fingerproof, een hoogwaardig en duurzaam materiaal. De greeploze kastdeuren kan je naar binnen schuiven. Dit neemt het vervelende obstakel van openstaande kastdeuren meteen weg.

Zowel voor moderne als landelijke keukens kan je kiezen uit meerdere greeploze systemen of grepen om kastdeuren af te werken. NTER kan je professioneel begeleiden bij jouw keuze.

Bekijk de volledige case HIER.

PLANNEN?
WE BEKIJKEN DIE GRAAG SAMEN MET U.

Vorige | Volgende


INTERESSE OF VRAGEN
OVER DE REALISATIE VAN JOUW PROJECT?

CONTACTEER ONS VRIJBLIJVEND, WE LUISTEREN EN BEKIJKEN GRAAG UW PLANNEN - TEL. 056 29 45 01