Terug naar overzicht

Realisatie van deze strak moderne keuken

Het eerste wat opvalt in de realisatie van deze strak moderne keuken is de overwegende donker bruine tint, zowel in keuze van de houtsoort voor de meubelen in maatwerk als voor de vloer- en wandbetegeling.
Deze open keuken wordt door materiaalgebruik, ontwerp en kleur visueel afgesloten van de open ruimte. Door het ontbreken van muren en deuren in het ontwerp, zoals in een afgesloten keuken, creëert men hier een loftgevoel. Maar tegelijkertijd door die materiaalkeuze en kleuren voelen de ruimtes van keuken en woonkamer aan zoals een ‘box in a box’.
De wand in massieve eiken latwerk loopt door op het plafond, dit versterkt het concept van het keukenontwerp, de ‘box in a box’.

Dit geldt ook voor de betegeling van de vloer en de wand achter het kookfornuis, deze vormen één geheel door dezelfde tegels te gebruiken voor beide.

Verlichting en ventilatie worden uit- en weggewerkt in het verlaagd plafond van massief eiken latwerk. De ruimte is volledig geoptimaliseerd en benut met ingebouwde kasten op maat. Zelfs aan de zijkant in de hoge tafel krijg je een kastruimte, handig voor tassen, borden en glazen.

Alle keukenkasten hebben ingewerkte grepen, wat deze moderne keuken een strakke en cleane look geeft. Naast de donkere houtkleur wordt wit gebruikt voor de gelakte maatkasten. Dit geeft een mooi contrast en brengt diepte in het interieur.

Met twee grote schuifdeuren sluit men het aanrecht af tot één lange witte wand, héél fijntjes en opgeruimd. Het pure en speelse karakter van het keuken- en tafelblad brengt extra pit in het keukeninterieur.

Bekijk de volledige case HIER.

PLANNEN?
WE BEKIJKEN DIE GRAAG SAMEN MET U.

Vorige | Volgende


INTERESSE OF VRAGEN
OVER DE REALISATIE VAN JOUW PROJECT?

CONTACTEER ONS VRIJBLIJVEND, WE LUISTEREN EN BEKIJKEN GRAAG UW PLANNEN - TEL. 056 29 45 01