Terug naar overzicht

Lichte, landelijke keuken met blauwsteen accent

De charmante, dromerige keuken geeft een licht een en open gevoel. De blauwsteen tabletten doorbreken dit lichte en authentieke landschap, maar zijn toch subtiel door haar afrondingen.
Het werkblad is heel praktisch en biedt voldoende ruimte om aan de slag te gaan. Je moet je stiel kennen om deze ambachtelijke op maat gemaakte keukendeuren te vervaardigen.

De bewuste keuze voor natuurlijke houtsoorten brengt het totaalinterieur naar een hoger niveau en creëert andermaal die warme landelijke sfeer waar deze klant zo van houdt.

Op de kastdeuren zien we de handgrepen in zwart smeedijzer telkens als donker elementen tegen de lichte kleur van de keuken indruisen. Ze volgen het kleurpalet van de zwarte blauwsteen en versterken zo mee het tweespel tussen licht en donker.

Het fraaie authentieke fornuis trekt terecht de aandacht en zorgt voor een nostalgisch gevoel binnen het interieur. De lage deuren typeren het landelijk interieur, maar ook de prachtige eiken deur tussen de keuken en bijkeuken speelt haar rol mooi uit in het rustieke geheel.

De keuken en bijkeuken of koude keuken zijn op maat uitgewerkt in een gezellige high end landelijke woonstijl. De keuken en bijkeuken zijn gescheiden door een schuifdeur met glas wat extra ruimte biedt.

Bekijk de volledige case hier.

PLANNEN?
WE BEKIJKEN DIE GRAAG SAMEN MET U.

Vorige | Volgende


INTERESSE OF VRAGEN
OVER DE REALISATIE VAN JOUW PROJECT?

CONTACTEER ONS VRIJBLIJVEND, WE LUISTEREN EN BEKIJKEN GRAAG UW PLANNEN - TEL. 056 29 45 01