Terug naar overzicht

Moderne keuken in deze strakke totaalrenovatie

De moderne keuken in deze strakke totaalrenovatie is zeer functioneel en maakt een zeer geslaagde mix van materialen. Een heel mooie combinatie van een glad oppervlak in wit gelakt en een gestructureerde houtsoort, namelijk een donkere eik.

De keukenwand wordt daarbij uitgewerkt in twee kleuren en in twee niveaus. De twee kleuren en niveaus vormen letterlijk en visueel twee vlakken. De maatkast in donker eik ligt in een dieper vlak, en het witte vlak zie je ervoor. Opvallend in de keuken is het cascade driedubbele schuifpaneel. De keuken is volledig voorzien van greeploze kastdeuren. Deze strakke keuken heeft een tijdloos karakter door de lijnvoering van het ontwerp op maat.

Kleur en vorm zijn hier gereduceerd tot het essentiële. Met dit kookeiland is er héél veel werkruimte om groenten te snijden en te wassen voor ze op het vuur gaan, in één beweging van rechts naar links. En je kan ook meteen aanschuiven aan tafel.

Het werkblad in corian is extra breed en ruim genoeg om er een maaltijd of een borrelhapje te nuttigen. Maar er is hier ook binnen dezelfde vormgeving een lager tafelblad in donker eik uitgewerkt. Daar kan je met z’n vieren rond gaan zitten om gezellig te tafelen. Dit getuigt opnieuw van een doordachte aanpak met als doel een maximale beleving, net zoals in de rest van de woning.

Een dubbele schuifdeur sluit de keuken en woonkamer van elkaar af indien gewenst. Deze moderne keuken op maat valt in drie woorden samen te vatten: rust, kwaliteit en klasse.

Bekijk de volledige case hier.

PLANNEN?
WE BEKIJKEN DIE GRAAG SAMEN MET U.

Vorige | Volgende


INTERESSE OF VRAGEN
OVER DE REALISATIE VAN JOUW PROJECT?

CONTACTEER ONS VRIJBLIJVEND, WE LUISTEREN EN BEKIJKEN GRAAG UW PLANNEN - TEL. 056 29 45 01