Terug naar overzicht

OP MAAT INRICHTING Appartement Waregem

Uitvoering i.o.v. Interieurarchitecte Anneke Cosaert

Zo goed als alle meubelen en ingemaakte kasten voor dit appartement zijn gemaakt van geborstelde dikfineer uit eik, telkens gebeitst en vernist.

In de keuken trekt de zwarte marmeren tablet met witte accenten de aandacht. Ondanks het feit dat zwart ruimtes kleiner maakt zorgt de volledige interieurinrichting toch voor een ruimtelijk effect.

De kastenwand is slim ingezet als scheidingswand tussen de woonkamer en de keuken die naadloos in mekaar overvloeien. Intelligent is de ingewerkte LED-verlichting tegen het plafond om het ruimtelijk gevoel te vergroten.

Een belangrijk aspect is de natuurlijke lichtinval. Door het donkere meubel telkens rechtstreeks bij een raam te plaatsen komt het rijkelijk karakter en de mooie structuur van eik volledig tot zijn recht. Daarnaast zorgen de witte heldere muren voor een mooi contrast met de donkere kasten, en zo lijken de kamers groter en lichter. De doorgetrokken strakke stijlvolle look brengt rust.

Het strakke karakter komt ook in de badkamer terug. Daar koos men voor de verandering eens niet om met een donkere tint te werken maar met lichtere kleuren. Een terechte keuze, want het ontbreekt daar aan daglicht. Bovendien in de natte ruimte en berging geen zwart maar vooral aandacht voor licht en functionaliteit.

Naast de aandacht voor een ruimtelijke ervaring met kwalitatieve materialen is de volledige inrichting zeer functioneel opgebouwd. Doordat kasten weggewerkt zijn in lijn met de muren worden de ruimtes maximaal benut en voelt iedere kamer zeer ruimtelijk aan. De ingewerkte handgrepen versterken dit gevoel.

De kasten zijn praktisch geconcipieerd door gebruik van draaischuifdeuren. Met het strakke tv-meubel in de woonkamer met praktische indeling kan je nog maar eens spreken van een blikvanger voor dit interieur.

Esthetiek gaat hier overduidelijk hand in hand met efficiëntie, en laat dit nu net de opzet zijn geweest van interieurarchitecte Anneke Cosaert.

Bekijk hier het detail van de KEUKEN - BADKAMER - WOONKAMER

PLANNEN?
WE BEKIJKEN DIE GRAAG SAMEN MET U.

Vorige | Volgende


INTERESSE OF VRAGEN
OVER DE REALISATIE VAN JOUW PROJECT?

CONTACTEER ONS VRIJBLIJVEND, WE LUISTEREN EN BEKIJKEN GRAAG UW PLANNEN - TEL. 056 29 45 01