Terug naar overzicht

INTERIEURINRICHTING | Villa Wervik

Bij een landelijke woonstijl zit het vooral in de details. De afwerking van de grepen, het fijne lijntje en randen in de keukendeuren op ambachtelijke wijze vervaardigd, de zachte en ronde vormen die terugkomen doorheen het volledige interieur…

Niet te vergeten het gebruik van natuurlijke kwalitatieve materialen zoals hout, natuursteen en smeedijzer. Nog kenmerkend voor een landelijke woonstijl zijn de natuurlijke kleurtinten.
We zien voornamelijk wit- en beigetinten, maar ook de combinatie met donkere kleuren zoals aarde- en roestkleuren versterken de landelijke sfeer. De donkere kleurtinten brengen meteen diepte in het interieur. Kleurschakeringen worden dan weer gemaakt door de schaduwen van de in reliëf uitgewerkte rustieke kastdeuren en door de natuurlijke houtprint.

Een landelijke woonstijl is zéér rijk aan kleuren, materialen en vormen. In deze villa ervaren we een rijkelijke en charmante sfeer binnen een tijdloos en romantisch kader. De op maat voorziene inrichting en kastindeling heeft als doel voldoende kastruimte te creëren.

Met een totaalaanpak haal je het maximale uit je woning en keuken. Je kan de keuken perfect op maat optimaliseren met aandacht voor functionaliteit en met een unieke woonbeleving.

In de keuken staan de blauwsteen tabletten in sterk contrast met de lichte kleuren in de ruimte. De harde blauwsteen oogt toch zacht door de vorm met afgeronde hoeken.

De keuken is niet alleen charmant en authentiek qua stijl maar het werkblad is ook gebruiksvriendelijk en biedt voldoende werkruimte.

De ambachtelijke op maat gemaakte keukendeuren getuigen van een staaltje vakmanschap. De combinatie van gelakte keukendeuren en natuurlijke houtsoorten verrijkt het interieur en is typerend voor een warme landelijke sfeer.

De zwarte handgrepen in zwart smeedijzer op de kastdeuren volgen de zwarte blauwsteen qua kleurpalet en vormen mooie donkere accenten binnen de overwegend lichte kleuren van de rest van de keuken. Het fornuis maakt het af. Een echt authentiek fornuis brengt dat extra tikkeltje nostalgie in het interieur.

Ook typisch in een landelijk interieur zijn de lage deuren. De landelijke sfeer wordt doorgetrokken in de eiken deur dat aansluit met de koude keuken. De bijkeuken of koude keuken krijgt met de strakke maatwerkkasten toch een hedendaags accent binnen de authentieke landelijke woonstijl. De op maat gemaakte schuifdeur zorgt voor extra ruimtelijkheid.

De eiken gebogen blokdeuren in de trappenhal vormen alweer een tijdloos element binnen de villa. Waar we in de keuken en in de woonkamer kunnen spreken van een romantisch landelijke stijl vinden we in de badkamer en slaapkamer toch eerder een strak landelijke woonstijl terug. Opnieuw zéér rijkelijk en met respect voor natuurlijke materialen, het landelijke kleurenpalet en gebogen vormen.

In de slaapkamer en badkamer wordt gebruik gemaakt van kalkverf om accenten te leggen en diepte te geven aan de muren. Deze authentieke look kan gecreëerd worden met verschillend kleurgebruik. In combinatie met gebroken wittinten zijn diepe aarde- en zandkleuren zéér mooi.

Ook in de slaapkamer creëert de volledig op maat doorgetrokken landelijke woonstijl een oase van rust. De kastdeuren en pivotdeuren op maat worden met strakke deurpanelen afgewerkt en zijn stijlvol geïntegreerd in meerdere ruimtes.

Bekijk hier het detail van de BADKAMERKEUKENWOONKAMERSLAAPKAMER

PLANNEN?
WE BEKIJKEN DIE GRAAG SAMEN MET U.

Vorige | Volgende


INTERESSE OF VRAGEN
OVER DE REALISATIE VAN JOUW PROJECT?

CONTACTEER ONS VRIJBLIJVEND, WE LUISTEREN EN BEKIJKEN GRAAG UW PLANNEN - TEL. 056 29 45 01