Terug naar overzicht

INTERIEUR OP MAAT | Appartement Nieuwpoort

Uitvoering i.o.v. Interieurarchitecte Katty Ghekiere

In dit appartement aan zee vind je een knus, strak en stijlvol op maat ingericht hedendaags interieur. Opvallend zijn de hoofdzakelijk lichte kleuren die subtiel samengaan met het lichtbruin eiken parket en zo een hedendaags geheel vormen.

Het hout zorgt voor een warme sfeer naast het wit dat wordt ingezet als basis voor een strakke look.

Meedenken met de klant is het, door ieder bedrijf, meest gebruikte cliché. Maar toch, ook wij benadrukken graag nogmaals de nauwe samenwerking met onze klanten via dit project aan zee.

In dit appartement was een praktische en functionele indeling met onderhouds- en gebruiksvriendelijk materialen een must voor de klant. Zo hielden we bij het ontwerpen van de talrijke ruime kasten sterk rekening met de opbergmogelijkheden.

De volledige ruimte pakten we zo efficiënt mogelijk aan met een creatieve oplossing voor een comfortabele en optimale inrichting.

Kwaliteit kunnen we bij NTER bieden dankzij het competent team van specialisten. De juiste materiaalkeuze, het nodige vakmanschap dankzij de in-house expertise en het uitgebreide machinepark resulteren in topmaatwerk voor ieder interieur.

In het woonkamergedeelte is een laag bij de grond diepe designmaatkast gerealiseerd waar je een heleboel materiaal in kan opbergen. De maatwerktafel in de keuken is vervaardigd uit dunne fineer eik licht geborsteld.
De greeploze keukenkasten zijn zeer klassevol uitgewerkt in MDF. Het werkblad in de keuken is uit corian vervaardigd, wat heel stevig en solide is.

De verwarming is doordacht weggewerkt in een tot aan het plafond hoge ruime maatkast. Enkel een subtiel in lijn ingewerkt rooster verraadt de aanwezigheid van een radiator.

Het maatmeubilair is strak qua vormgeving. De speelsheid van textielgebruik in het interieur via de gordijnen, meubelen, kussens en stoelen samen met een warm tapijt creëert een gezellige huiselijke sfeer in de open keuken en woonkamer.

De op maat glazen deur als extra eyecatcher in dit hedendaags interieur brengt extra lichtinval en doorzicht in het appartement en geeft zo een open en ruimtelijk gevoel. In de slaapkamers werd het bed telkens ‘wall to wall’ op maat uitgewerkt met kasten in fineer eik in combinatie met ruime kasten in wit gelakt.

Dankzij het maatwerk wordt de ruimte volledig geoptimaliseerd en dankzij de materiaalkeuze en doorgetrokken woonstijl straalt de volledige interieurinrichting rust uit. Ook de badkamer is strak qua design, gebruiks- en onderhoudsvriendelijk en komt volledig tot zijn recht binnen de ruimte.

PLANNEN?
WE BEKIJKEN DIE GRAAG SAMEN MET U.

Vorige | Volgende


INTERESSE OF VRAGEN
OVER DE REALISATIE VAN JOUW PROJECT?

CONTACTEER ONS VRIJBLIJVEND, WE LUISTEREN EN BEKIJKEN GRAAG UW PLANNEN - TEL. 056 29 45 01