Terug naar overzicht

INTERIEUR OP MAAT | Appartement Knokke

Uitvoering i.o.v. B2AI architects

Het interieur van dit appartement werd uitgewerkt in een strak moderne interieurstijl met een loftgevoel in de open keuken en woonkamer.

De kwaliteit van het maatwerk springt hier meteen uit. De donkere houten latten als natuurlijk materiaal tegen de muur zetten de toon. De mix van materialen zorgt voor een unieke uitstraling in een trendy hedendaags interieur.

De houtstructuur en kleurschakeringen van de wandbekleding in massieve eik schenken de keuken en de slaapkamer een extra ruw element, in combinatie met het strakke design.
De donkere tint van het hout is mooi in contrast met de zachte kleuren van muren en de wit gelakte maatkasten.

Het robuust keukenblad in natuursteen is niet alleen zéér gebruiksvriendelijk, het heeft ook een eigenwijze uitstraling.

De geslaagde combinatie van materialen in een strakke vormgeving en de klassevolle afwerking benadrukken nogmaals dit schoolvoorbeeld van complex kwalitatief maatwerk.

De keukendeuren hebben allemaal ingewerkte grepen en zijn strak van design. Dezelfde strakke vorm en stijl is succesvol doorgetrokken zowel in de donkere eiken maatkasten als in de witte kasten wat het luxegevoel versterkt.

Dankzij twee grote schuifdeuren kan het aanrecht ook nog eens volledig afgesloten worden tot één lange witte wand. Wanneer de kast dicht is oogt alles héél netjes.

Dezelfde stijl en kleurencombinatie vinden we ook in de rest van het appartement. In de woon- en eetkamer vinden we dezelfde witte kasten met ingewerkte grepen en een onzichtbaar ingewerkte binnendeur in donker eik.

Het tv-meubel is volledig ingewerkt in de muur met een draai- en schuifdeur, wit aan de buitenkant, donker aan de binnenkant.

Rondom het bed in de slaapkamer komt de op maat gemaakte donkere houten wand héél mooi tot zijn recht, contrasterend met de witte muren en de wit gelakte deur in gelijkliggend schuifdeurbeslag.

In de dressing op maat koos men voor de kasten bewust voor donkere eik waardoor de kledij héél mooi presenteert en tot zijn recht komt.

Alles oogt uiterst klassevol, opgeruimd en netjes. Alle wanden en kasten zijn op maat gemaakt en in verstek gezaagd. In de badkamer gaat men dan weer volop voor beigetinten daardoor wordt een warme lichtrijke sfeer gecreëerd.

Geen opvallende of donkere kleurenaccenten, wel een zéér cosy en eerder landelijke stijl en kleur voor de vloer en wandtegels.

Het strak modern op maat gemaakt badkamermeubel, afgewerkt met een blad in corian, doorbreekt de landelijke sfeer.

Ook de op maat gemaakte kast rondom het bad is gelakt in een beigetint waardoor het klassevol bad met zijn tijdloze vorm extra in de verf wordt gezet. De kastdeuren zijn afgewerkt met hetzelfde latten maatwerk zoals in de slaapkamer en in de keuken. Alle deuren doorheen de woning zijn op maat gemaakt en getuigen van een sterk staaltje vakmanschap en kwaliteit in maatwerk.

Bekijk hier het detail van de BADKAMERKEUKENSLAAPKAMERWOONKAMER

PLANNEN?
WE BEKIJKEN DIE GRAAG SAMEN MET U.

Vorige | Volgende


INTERESSE OF VRAGEN
OVER DE REALISATIE VAN JOUW PROJECT?

CONTACTEER ONS VRIJBLIJVEND, WE LUISTEREN EN BEKIJKEN GRAAG UW PLANNEN - TEL. 056 29 45 01