Terug naar overzicht

Appartement G. - Knokke

De interieurstijl van deze slaapkamer binnen de totaalaanpak van dit appartement is strak en modern. De ‘wall to wall’ op maat gemaakte houten wandbekleding achter het bed is niet alleen esthetisch maar ook functioneel. Bekabeling voor elektriciteit van de stopcontacten, de verwarming en een indirecte verlichting werd ingewerkt in de houten eiken wand. De structuur en het ruwe van eik brengt karakter in het interieur. Het houten lattenwerk wordt verticaal geplaatst en zo oogt de wand hoger te zijn. De verlichting achter de wand maakt de kamer ruimer doordat de schuine muur wordt opgelicht. In de slaapkamer werd het bed geplaatst met het hoofd onder de schuine wand om op die manier geen passageruimte te verliezen aan het voeteinde. De massief houten vloer loopt naadloos door vanuit de keuken, woonkamer, eetkamer en via de slaapkamer naar de dressing. Dit schept een warme en gezellige touch doorheen het interieur. De wit gelakte deur naar de dressing wordt zonder deurlijst in gelijkliggend schuifdeurbeslag ingewerkt in de muur. Bekijk de volledige case hier.

PLANNEN?
WE BEKIJKEN DIE GRAAG SAMEN MET U.

Vorige | Volgende


INTERESSE OF VRAGEN
OVER DE REALISATIE VAN JOUW PROJECT?

CONTACTEER ONS VRIJBLIJVEND, WE LUISTEREN EN BEKIJKEN GRAAG UW PLANNEN.