Terug naar overzicht

TOTAALINRICHTING KANTOREN | Accent Care Roeselare

Uitvoering i.o.v. B2AI architects

De in te richten ruimte werd multifunctioneel in vorm gegoten. Niet alleen vind je er snel het onthaal, de wachtzone, het toilet, maar ook de koffiecorner en de vergaderruimtes

In dit project is het onthaal met de balie de eyecatcher, een straf stukje vakmanschap op maat uitgewerkt in corian. De vorm is atypisch en best wel stoer, met een hoek af, maar toch volledig in lijn met de verder héél strakke vormgeving.

Het optimaal benutten van de ruimte kan enkel door gebruik te maken van maatmeubilair. Alle ideeën van de opdrachtgever zijn uitgewerkt tot een concept met een strakke uitvoering. Het resultaat vormt één functioneel geheel met een minimalistisch design.

Deze inrichting straalt rust uit maar heeft ook iets speels door de unieke vorm van de balie en door de zwevende zitbanken tegen de muur. In de wachtzone zijn de zitbanken uitgewerkt in stof. Niet alleen de stof maar ook de zachtheid van de vorm in het design nodigen uit om even te wachten.

De vergaderruimtes bevinden zich achter afgeschermde zones in glas. De strakke zwarte glazen wand sluit optisch héél mooi aan bij de gezellige koffiecorner. De op maat vervaardigde zwarte kasten met ingewerkte grepen zijn uit alpikord laminaat, zowel voor de binnenkant als de buitenkant.

In de koffiebar/keuken vinden we dezelfde donkere kleur voor de kasten in fenix laminaat en voor de tablet werd gewerkt met fenix volkern. Mooi in contrast met de zwarte op maat gemaakte kasten staan de beigetinten.

De beigetinten vind je zowel terug in de muren, de vloer, het onthaal, de zitbanken en het plafond. Dit contrast geeft een ruimtelijk gevoel binnen de interieurinrichting. De muren zijn uitgewerkt in fenix laminaat en volkern. De deuren zijn klassevol en zonder deurlijsten ingewerkt.

Deze kantoorinrichting straalt rust uit, en blinkt uit in haar functionaliteit en tijdloos kader.

PLANNEN?
WE BEKIJKEN DIE GRAAG SAMEN MET U.

Vorige | Volgende


INTERESSE OF VRAGEN
OVER DE REALISATIE VAN JOUW PROJECT?

CONTACTEER ONS VRIJBLIJVEND, WE LUISTEREN EN BEKIJKEN GRAAG UW PLANNEN - TEL. 056 29 45 01