Terug naar overzicht

Totaalinrichting appartement Nieuwpoort

Uitvoering i.o.v. Interieurarchitecte Katty Ghekiere

Van zodra je het moderne appartement binnenstapt heb je niet het gevoel dat je in één aparte ruimte zit. In dit appartement aan zee heb je geen afgesloten woonkamer of keuken, slaapkamer, studeerkamer, badkamer. Het is net of alles binnen één en dezelfde ruimte is opgebouwd en in elkaar is verweven.
Waar je ook loopt, leeft of bent, ieder hoekje straalt rust en klasse uit, alles is op elkaar afgestemd. Je krijgt door de vormgeving en indeling met aanwezigheid van veel daglicht een heel open gevoel. Maar ook de indirecte verlichting straalt en zorgt voor een warme sfeer doorheen de volledig interieurinrichting.
Bovendien is dit interieur zeer functioneel uitgewerkt. Niet voor niets durven wij zeggen dat onze focus ligt op complexiteit, kwaliteit en creativiteit in maatwerk.

Een bureautafel kan in een handomdraai omgetoverd worden tot een comfortabel bed en andersom. Een extra tafel plooit zich uit de muur. Radiators zitten weggewerkt achter een houten maatwerk wand of rooster.
Dit is een interieur voor in de boekjes, overal waar je kijkt zie je perfectie en kwaliteit. De kerngerookte eik, het werkblad in corian, de metalen deur met glas, het gelijkliggend deurbeslag, greeploze deuren…

Met zorg werden een aantal kleuraccenten en speelse vormen en elementen in het interieur aangebracht. De structuur en kleur van hout zorgt ook in deze totaalinrichting voor gezelligheid.

Dit totaalinterieur getuigt van creativiteit en vakmanschap.

NTER denkt mee met de klant, hoe uitdagend de opdracht of de complexiteit van de ruimte. Wij staan garant voor kwalitatief maatwerk en maatmeubilair.

PLANNEN?
WE BEKIJKEN DIE GRAAG SAMEN MET U.

Vorige | Volgende


INTERESSE OF VRAGEN
OVER DE REALISATIE VAN JOUW PROJECT?

CONTACTEER ONS VRIJBLIJVEND, WE LUISTEREN EN BEKIJKEN GRAAG UW PLANNEN - TEL. 056 29 45 01