Terug naar overzicht

klassevolle totaalinrichting | Appartement Knokke

Uitvoering i.o.v. Interieurarchitecte Katty Ghekiere

In dit ruim modern appartement met Scandinavische accenten vind je overwegend zacht en lichte kleuren en strakke lijnen. De stoere chique keuken en badkamer met een luxe verfijning zorgt in deze interieurinrichting voor een mix en match van interieurstijlen.

Dit is een interieurinrichting met een cleane uitstraling en een duurzame soberheid. De keuken op maat ziet er stevig uit alsof het tegen een stootje kan, en dat kan het ook.
Eveneens is de keuken zeer fijn en minimalistisch van design. De keuken is royaal aangekleed en uitgewerkt met kwalitatieve onderhoudsvriendelijk materialen, met onder andere kerngerookte eik en corian.

Dit is een totaalinrichting waarin een combinatie van verschillende interieurstijlen wordt toegepast. De strakke moderne lijnen van het maatmeubilair worden aangevuld met ronde speelse Scandinavische en etnische vormen, materialen en kleuren. Kijk naar de zachte natuurlijke tinten en vormen in de stoelen, tafels, zetels, decoratie-elementen en verlichting.

Het gebruik van hout op de vloer; de vazen, potten en schalen in keramiek; de knusse en gezellige tapijten op de grond.

De interieurstijl van de badkamer en dressing is dan opnieuw eerder strak klassiek te noemen. Luxe materialen, robuust van vormgeving en donker van kleur.

Ook in de slaapkamer is luxe het woord. Hier een gezellig vasttapijt en een in zachte velours gestoffeerd hoofdbord. De twee Scandinavisch geïnspireerde lichtarmaturen hangen knipogend boven de ronde nachttafels naast het bed op maat.

Verder in het appartement: maatwerk deuren in metaal brons gelakt met bronzen maatwerk grepen, canon fusier (lakwerk), naadloos ingewerkte binnendeuren, draai- en schuifdeuren en maatwerk pivoterende deuren met onzichtbare pivot.

Op en top maatwerk en puur vakmanschap, daarover gaat het bij ons.

PLANNEN?
WE BEKIJKEN DIE GRAAG SAMEN MET U.

Vorige | Volgende


INTERESSE OF VRAGEN
OVER DE REALISATIE VAN JOUW PROJECT?

CONTACTEER ONS VRIJBLIJVEND, WE LUISTEREN EN BEKIJKEN GRAAG UW PLANNEN - TEL. 056 29 45 01