Terug naar overzicht

Villa VE - woonkamer

In de woonkamer van deze totaalrealisatie herhaalt zich - net zoals in de rest van de woning - een strakke lijnvoering. Een spel van horizontale en verticale lijnen die elkaar héél mooi en in balans afwisselen. Boven de gashaard zien we een witte hoge maatkast met schuifpanelen tot aan het plafond. De wand schuift volledig weg naar links en verbergt de open kast met legplanken en doet meteen in één beweging een verticale hoge televisiekast verschijnen. Het schuifsysteem is praktisch weg- en ingewerkt in het plafond, een staaltje vakmanschap tot in de perfectie. Onder de gashaard wordt gekozen voor een praktische lange horizontale diepe ladekast. Doorheen de volledige woonkamer vind je ruime en diepe horizontale legplanken voor decoratie-elementen en/of boeken. Onder de legplank brengt de indirecte verlichting tijdens korte winterdagen meteen gezelligheid in het interieur. Ook in de woonkamer wordt gewerkt met twee basiskleuren, namelijk wit en diep donker eik, in combinatie met een lichtere beige tint in het hout op de vloer en in de kussens en bekleding van de stoelen. Het wit van de muren en het plafond weerkaatst het vele binnenvallend licht waardoor de volledige woonkamer het donkere van de maatmeubelen wel kan verdragen. Dat Windels Totaalinrichting oog voor detail en afwerking heeft zie je aan de perfecte overgang van binnen naar buiten en vice versa. Namelijk, de houten plankenvloer in de woonkamer loopt in één niveau door in het terras. Op die manier creëer je een verlengde van de woonkamer en wordt binnen buiten en buiten binnen. Met deze renovatie op maat realiseert Windels Totaalinrichting een gezellige, rustgevende woonkamer, volledig winter- en summerproof. Bekijk de volledige case hier.

PLANNEN?
WE BEKIJKEN DIE GRAAG SAMEN MET U.

Vorige | Volgende


INTERESSE OF VRAGEN
OVER DE REALISATIE VAN JOUW PROJECT?

CONTACTEER ONS VRIJBLIJVEND, WE LUISTEREN EN BEKIJKEN GRAAG UW PLANNEN.