Terug naar overzicht

INTERIEUR OP MAAT | APPARTEMENT Knokke-Heist

Uitvoering i.o.v. BCINT, Bieke Casteleyn Interior Architecture

In dit smalle kokerappartement met prachtig zicht op de Noordzee werd elke centimeter optimaal benut. Met zo’n 70 vierkante meter grondoppervlak biedt deze woning in Knokke-Heist 2 slaapkamers, elk met douche en lavabo, en een open leefruimte die bestaat uit een compacte keuken en een eet- en zithoek.

In de leefruimte werd de oude muur naar de gang vervangen door smeedijzeren ramen. Zo wordt het licht vanop het terras volledig doorgetrokken in het appartement. Om niets aan plaats te verliezen was het correct opmeten van het meubilair geen sinecure. Alle kasten zijn tot in het kleinste detail uitgemeten om zo de beschikbare ruimte optimaal in te zetten. Ook de plaatsing vormde een uitdaging door de kleine vertrekken..

Net omdat natuurlijk licht en ruimtegevoel zo belangrijk zijn in deze woning, was de keuze voor naturelle kleuren evident. Deze lichte tinten worden hier en daar subtiel onderbroken door een zwart accent. Voor het houten schrijnwerk werd gekozen voor een fris bleek laminaat, dat de uniformiteit en rust in het appartement perfect ondersteunt. De natuursteen in de keuken en in de badkamers is een Brecchia di Nola en vormt een mooie weerspiegeling van het kleurenpalet dat de duinen, het zand en de schelpen aanreiken.

Dit appartement vormt een sobere, harmonieuze cocon met alle nodige comfort. Ingewerkte kasten wisselen af met een lichte, open bibliotheek in de zithoek, die overgaat in een zitbank bij de eettafel. De smeedijzeren glaspartijen aan de keuken en in de douches dragen bij tot het ruimtelijk gevoel in deze woning.Deze woning is uitgerust met hoogwaardige materialen volgens een gestroomlijnde, sobere aanpak. Zo komen de bewoners onmiddellijk tot rust als ze thuiskomen en genieten ze volop van het luxueuze comfort. De terrassen bieden een vergezicht over Knokke.

PLANNEN?
WE BEKIJKEN DIE GRAAG SAMEN MET U.

Vorige | Volgende


INTERESSE OF VRAGEN
OVER DE REALISATIE VAN JOUW PROJECT?

CONTACTEER ONS VRIJBLIJVEND, WE LUISTEREN EN BEKIJKEN GRAAG UW PLANNEN - TEL. 056 29 45 01