Terug naar overzicht

Kantoor BCINT – Knokke

Uitvoering i.o.v. BCINT, Bieke Casteleyn Interior Architecture

In het kantoor van interieurarchitecte Bieke Casteleyn spelen warme kleurtinten de hoofdrol. Achter een vintage teaken hoogglans bureau reikt een hoge kastenwand tot aan het plafond. Deze wand werd volledig op maat uitgewerkt volgens het concept van BCINT. Bovendien is de deur naar de keuken erin verwerkt.

De deuren van de kastenwand zijn opgebouwd uit metalen profielen en gestoffeerde deurpanelen. Een uitdagend concept waarvoor een creatieve aanpak vereist was om snel tot een geschikte oplossing te komen, binnen het vooropgestelde budget. Voor de metalen omkadering is gekozen voor metalen messing profielen, die vervolgens rond een basisdeur gespannen zijn. Daarin zijn de stoffen deurpanden geplaatst. De assemblage vroeg de nodige aandacht en een secure samenwerking tussen de verschillende betrokken partijen.

Een lage kastenmuur die haaks op het bureau staat, is uitgewerkt volgens hetzelfde principe. Elke deur is omkaderd met een metalen frame. Deze kasten zijn vervolgens geschilderd met een zware, donkerbruine schildertechniek.

Voor de inrichting en plaatsing van dit kantoor was tijdsdruk een belangrijke factor. De partners in dit project moesten perfect op elkaar inspelen en continu met elkaar afstemmen, van de concipiëring over de uitvoering tot de finale oplevering.

PLANNEN?
WE BEKIJKEN DIE GRAAG SAMEN MET U.

Vorige | Volgende


INTERESSE OF VRAGEN
OVER DE REALISATIE VAN JOUW PROJECT?

CONTACTEER ONS VRIJBLIJVEND, WE LUISTEREN EN BEKIJKEN GRAAG UW PLANNEN.