Terug naar overzicht

UNIEK MAATWERK | PENTHOUSE Knokke

Uitvoering i.o.v. BCINT, Bieke Casteleyn Interior Architecture

Dit penthouse in Knokke, met een totale oppervlakte van 190 vierkante meter, kenmerkt zich door een maximaal ruimtegevoel en optimale natuurlijke lichtinval. De eyecatcher van deze woning is de room divider in eucalyptus fineer en metaal lakverf, die de beneden- en bovenverdieping met elkaar verbindt. Tegelijk schermt dit bijzonder detaillistisch uitgewerkt meubelstuk de woonkamer af van de eetkamer. Op het bovenste verdiep doet het ook dienst als balustrade.

Om elke vorm perfect op elkaar te laten aansluiten werd het binnenschrijnwerk tot in de puntjes uitgemeten en geanalyseerd. Niets is aan het toeval overgelaten in deze woning. Het penthouse is uitgepuurd qua schoonheid en vorm. Deze simplificatie laat toe de beschikbare ruimte zo goed mogelijk te benutten. Het natuursteenmeubilair in travertijn, waarin zowel de haard als de keuken zijn geïntegreerd, staat dwars op de room divider en benadrukt de sobere, elegante belijning. Het houten blok op de travertijn natuursteen sluit naadloos aan op de imposante room divider. Een aantal van de oorspronkelijke muren zijn weggehaald en een steunpilaar is weggewerkt in dit scheidingsmeubel.

Alle kasten zijn op maat uitgewerkt, ook in de drie slaapkamers, die elk een eigen badkamer hebben. Doorheen de hele woning is met hetzelfde fineerhout gewerkt voor een harmonieuze samenhang tussen de verschillende ruimtes. In de badkamers werd gekozen voor mystic brown marmer dat mooi aansluit bij de langwerpige tegels waarmee de douchewanden bezet zijn. Qua kleur passen deze optimaal bij het eucalyptus fineerhout.

Deze woning is uitgerust met hoogwaardige materialen volgens een gestroomlijnde, sobere aanpak. Zo komen de bewoners onmiddellijk tot rust als ze thuiskomen en genieten ze volop van het luxueuze comfort. De terrassen bieden een vergezicht over Knokke.

PLANNEN?
WE BEKIJKEN DIE GRAAG SAMEN MET U.

Vorige | Volgende


INTERESSE OF VRAGEN
OVER DE REALISATIE VAN JOUW PROJECT?

CONTACTEER ONS VRIJBLIJVEND, WE LUISTEREN EN BEKIJKEN GRAAG UW PLANNEN - TEL. 056 29 45 01