Terug naar overzicht

natuurlijke materialen | landelijk wonen in hansbeke

Maatwerk voor keuken, badkamers en wasberging

Gezelligheid en een sterke verbondenheid met de natuur staan centraal in deze landelijke villa. Vanuit de leefruimte en de keuken genieten de bewoners maximaal van het uitzicht op de tuin. Zachte tinten en warme materialen vormen de basis voor een ongeëvenaarde, huiselijke charme. Voor het maatwerk in de keuken, badkamers en wasberging vertrouwden de bewoners op het vakmanschap van NTER.

In de lichtrijke keuken komen esthetiek en functionaliteit optimaal samen. Het ruime werkblad op het keukeneiland nodigt meteen uit tot kokerellen, terwijl de praktische, greeploze ladekasten in eikfineer extra opbergruimte verschaffen. De witte verticale wanden van het keukenblok monden uit in een werkblad van gezandstraalde en geborstelde Champollion-natuursteen. De zijwanden van het eiland en de zitnis zijn door een schildertechniek met borstelstrepen en matte vernis afgewerkt. Het centrale eiland biedt eveneens de mogelijkheid om plaats te nemen aan de barkrukken, waardoor het een ideale plek is voor een gezellig samenzijn met familie of vrienden.

De natuurlijke elementen van het kookeiland zijn doorgetrokken naar al het maatwerkmeubilair. De hoge kastenwand, eveneens in eikfineer, vloeit over in een L-vormig werkblad tegen de muur. Dezelfde natuursteen integreert een kookplaat en spoelbakken in onderbouw. Ook hier zijn de laden en kasten greeploos en uitgevoerd in hout. Over de hele keuken is het fineer getint en vernist in een kleur die perfect aansluit bij het parket van de aanpalende eetruimte.

Naast het maatwerk in de keuken nam NTER ook de badkamers voor zijn rekening. In de grote badkamer op de eerste verdieping werkten de ervaren vakmannen kasten uit in gelakt mdf met slanke verticale nerven. De dubbele wastafels zijn verzonken in een composiet Clamshell-tablet die qua tint overeenstemt met die van de kastenwand. De harmonieuze materialen creëren de nodige sereniteit voor een zacht ontwaken ‘s ochtends en totale ontspanning aan het einde van de dag.

PLANNEN?
WE BEKIJKEN DIE GRAAG SAMEN MET U.

Vorige | Volgende


INTERESSE OF VRAGEN
OVER DE REALISATIE VAN JOUW PROJECT?

CONTACTEER ONS VRIJBLIJVEND, WE LUISTEREN EN BEKIJKEN GRAAG UW PLANNEN - TEL. 056 29 45 01