Terug naar overzicht

Parkhotel Izegem - Hotelkamers + Suites

Uitvoering i.o.v. Interieurarchitecte Katty Ghekiere

Voor het Parkhotel in Izegem realiseerde NTER het volledige interieur voor zowel 2 suites met badkamer en kitchenette, en alle hotelkamers en de gang van een volledige verdieping.

Het interieur geniet een natuurlijke, strakke maar sfeervolle look. De strak hedendaagse interieurstijl van dit hotel is toegankelijk voor iedereen. Je voelt je meteen op het gemak te midden dit interieur. De aankledingstijl koos men dan ook perfect in functie van de diversiteit van het hotelcliënteel.

Het gebruik van diervriendelijk bont als bedsprei en in de bijzetbankjes, de zachte en natuurlijke tinten en de houten wanden en accenten in fineer hout brengen een stukje Scandinavië in het interieur van de hotelkamers.

De strakke lijnen zorgen voor een cleane look en creëren een rustige sfeer. De schrijftafel is maatwerk in een strak doordacht design. De raamdecoratie met een wit transparant rolgordijn geeft de nodige privacy overdag en zorgt ervoor dat er een wit licht binnenvalt. Dit creëert een heldere lichte ruimte, ook tijdens donkere dagen. De verduisterende gordijnen in een beigetint houden op hun beurt het licht volledig buiten en zorgen voor een goede lange nachtrust. De perfecte symbiose.

De bedwand in de hotelsuite is wall to wall op maat gemaakt uit fineer esdoorn. Voor het bed koos men voor een boxspringcombinatie, gezellig en sfeervol aangekleed met het juiste dekbed en bedsprei, volledig binnen de totaalinrichting van het slaapkamerinterieur. De box is uitgewerkt in een wit onderhouds- en diervriendelijk imitatie leer, alsook de stoelen, wat resulteert in een luxueuze uitstraling van de hotelkamer.

De hotelsuite bestaat uit een slaapkamergedeelte met aparte badkamer met inloopdouche, een apart toilet, en een ontbijt- en werkruimte.

De kitchenette is ingewerkt in een op maat kast. De indeling per suite is volledig maatwerk en is verschillend voor beide maar de interieurstijl wordt volledig doorgetrokken.

Over alles is grondig nagedacht zowel omtrent de gebruiksvriendelijkheid, de interieurstijl, de aankleding, de materialen van het maatwerk, de sfeer en de afwerking. De foto’s spreken voor zich maar kort samengevat kunnen we zeggen dat deze hotelinrichting een mooi voorbeeld is van een klassevol, sfeervol en comfortabel interieurdesign op maat.

Bekijk ook de realisatie van het PARKHOTEL in ROESELARE

PLANNEN?
WE BEKIJKEN DIE GRAAG SAMEN MET U.

Vorige | Volgende


INTERESSE OF VRAGEN
OVER DE REALISATIE VAN JOUW PROJECT?

CONTACTEER ONS VRIJBLIJVEND, WE LUISTEREN EN BEKIJKEN GRAAG UW PLANNEN - TEL. 056 29 45 01