NTER - TOTAALINRICHTINGEN

De voorbije jaren werkten we mee aan heel wat bijzondere bouwprojecten. Als specialist in kwalitatief maatmeubilair wisten we steeds een meerwaarde te realiseren voor onze klanten. Dit leidde geleidelijk aan tot een uitgebreid portfolio van unieke interieurs.

In uw projecten gaat het ongetwijfeld over topkwaliteit van materialen en afwerking, interieurs met een hoog comfortgevoel, en projecten met de nodige complexiteit.

PARTNER VAN ARCHITECTEN

Al sinds de opstart in 2006 ligt onze focus op complexiteit, kwaliteit en creativiteit in maatwerk. Intussen werken we met 20 gedreven medewerkers die het kloppend hart vormen van ons bedrijf. Dankzij dit competent team van specialisten groeiden we uit tot een gewaardeerd partner van architecten. Om en bij de 80% van onze opdrachten komen van architecten en dat is niet eens zo verwonderlijk. Bouwheren doen liefst van al beroep op bedreven nieuwbouwbedrijven, architecten en interieurarchitecten om hun droomwoning te realiseren.

ONDERSTEUNEN VAN VISIE

Een van onze meerwaardes is dat we toonaangevend zijn in onze branche en meedenken met onze klanten. We volgen trends op en zoeken steeds naar de meest optimale en innovatieve oplossing op de markt. Hierdoor bouwen we bovenal unieke interieurs, en net dat is de wens van de bouwheren waarvoor we werken. Bij ons gaat het tenslotte over verfijnd maatwerk met een stevige toegevoegde waarde voor elk project. Hoe complex een bepaald ontwerp ook is, wij staan steeds klaar met een gepaste, creatieve oplossing.

PUUR VAKMANSCHAP IN INTERIEURBOUW

Bij ons gaat het over puur vakmanschap. We leveren op en top maatwerk waarmee we elke ruimte zo efficiënt en comfortabel mogelijk inrichten. Een belangrijke meerwaarde is dat we quasi alle expertise in huis hebben en beschikken over een uitgebreid machinepark. We voeren opmetingen uit op de werf, gieten dit in een 3D-ontwerp, staan in voor de productie, installeren het interieur en verzorgen de werfopvolging.

Dit maakt bovendien mogelijk dat we sterk zijn in complex maatwerk. Daar waar een ander het door de moeilijkheidsgraad laat afweten, komen wij pas echt tot ons recht. Speciaal uitgevoerde deuren, kasten, dressings, meubels ...

Dankzij onze expertise vinden we voor elke uitdaging een efficiënte en creatieve oplossing van topkwaliteit. De beste resultaten halen we niet in het minst door een versterkende wisselwerking met de andere bouwactoren. Dat gaat over het voorop zetten van klantvriendelijkheid en service. In deze tijden van overaanbod zijn daarom kwaliteit, afwerkingsgraad, expertise en service onze belangrijkste onderscheidende factoren.


INTERESSE OF VRAGEN
OVER DE REALISATIE VAN JOUW PROJECT?

CONTACTEER ONS VRIJBLIJVEND, WE LUISTEREN EN BEKIJKEN GRAAG UW PLANNEN - TEL. 056 29 45 01