interieurinrichting OP MAAT | NTER


Woning C – Hooglede

Voor deze woning toverde Laura Calleeuw een open leefruimte om tot een ware ontmoetingsplek. Door te spelen met contrasten en bewust te kiezen voor esthetische details creëerde ze een harmonieus totaalconcept. Het meubelmaatwerk is van de hand van NTER.


Residentie Duin en Park – Knokke

Een indrukwekkende room divider in teak fineer en metaal lakverf is de blikvanger in dit ruime penthouse, dat zich onderscheidt door uniek maatwerk.


Dumobil - Tielt

Voor de inrichting van hun nieuw kantoorgebouw vertrouwde Dumobil op NTER. Een geslaagde samenwerking met een warme, huiselijke werkplek als resultaat.


Residentie La Bouée – Knokke-Heist

Een compact appartement met zicht op zee werd omgetoverd tot een oase van rust. Het binnenschrijnwerk werd uitgewerkt in naturel bleek laminaat.


Kantoor BCINT – Knokke

Een opvallende kastenwand met metalen profielen en gestoffeerde deurpanelen trekt onmiddellijk de aandacht in het BCINT-kantoor in Knokke.


Appartement P. - Waregem

In deze op maat gecreëerde inrichting werd gekozen voor een strakke lijnvoering samen met een terugkerende zwarte tint als basiskleur doorheen het volledige interieur.


Appartement VH. – Knokke

Een zachte mix van interieurstijlen en de perfecte symbiose tussen verschillende duurzame materialen, zo oogt de klassevolle totaalinrichting van dit appartement in Knokke.


Totaalinrichting appartement Nieuwpoort

Een uniek appartement aan zee vraagt een unieke aanpak. Alle ruimtes vloeien hier sfeervol over in elkaar. Dit is totaalinrichting op maat ten voeten uit.


Villa VE. - Knokke-Heist

In de totaalrenovatie van deze moderne villa in Knokke-Heist werd geen enkel hoekje aan het toeval overgelaten.


Appartement G – Knokke

Dankzij jarenlange ervaring in kwalitatief maatmeubilair slaagde Nter Totaalinrichting erin door de juiste materiaalkeuze aan het interieur van dit appartement een trendy en strak moderne uitstraling aan te geven.


Appartement P. – Nieuwpoort

In stijl vertoeven aan zee. Dit appartement in Nieuwpoort met strak, fris en hedendaags interieur wekt een ‘kustgevoel’ op, iets waar klant P. uitdrukkelijk om vroeg.


Villa M. – Wervik

Thuiskomen en rust vinden in een landelijke villa, dan weet je dat dit jouw woonstijl is. In deze landelijke woning met eigentijds karakter geniet je van een knusse en gezellige sfeer.


Villa D. - Gits

Gaat jouw voorkeur naar een landelijke keukenstijl of een moderne keukenstijl? Of wat dacht je van een moderne keuken met een landelijk rustiek houtaccent? Weet jij al hoe jouw droomkeuken er moet uitzien?


Parkhotel - Roeselare

Voor het Parkhotel in Roeselare voerde Windels Totaalinrichting het maatwerk uit voor de gezamenlijke ontbijtruimte en dit in een frisse en speelse look.


Accent - Roeselare

Wanneer je een bedrijf binnenstapt dan is het héél belangrijk om non-verbaal aan te voelen waar je naartoe moet.


Parkhotel - Izegem

De interieurstijl voor de hotelinrichting in Izegem en Roeselare is strak hedendaags met een cleane en lichte Scandinavische uitstraling. De meubelen op maat zijn uitgewerkt in fineer hout en de vloer is in massief hout.


INTERESSE OF VRAGEN
OVER DE REALISATIE VAN JOUW PROJECT?

CONTACTEER ONS VRIJBLIJVEND, WE LUISTEREN EN BEKIJKEN GRAAG UW PLANNEN - TEL. 056 29 45 01