interieurinrichting OP MAAT | NTER


Contrast van kleuren in sereen appartement

Dit uitgepuurde appartement met NTER-maatwerkmeubilair dankt zijn charme aan zijn warme kleuren, verfijnde materialen en harmonieus lijnenspel.


Klassevolle Totaalinrichting

Een zachte mix van interieurstijlen en de perfecte symbiose tussen verschillende duurzame materialen, zo oogt de klassevolle totaalinrichting van dit appartement in Knokke.


UNIEK MAATWERK PENTHOUSE

Een indrukwekkende room divider in teak fineer en metaal lakverf is de blikvanger in dit ruime penthouse, dat zich onderscheidt door uniek maatwerk.


Functioneel doordachte meubels

De aanblik van deze woning doet strak aan met enkele opvallende materiaalaccenten en speelse structuren.


INTERIEURINRICHTING VILLA

Gaat jouw voorkeur naar een landelijke keukenstijl of een moderne keukenstijl? Of wat dacht je van een moderne keuken met een landelijk rustiek houtaccent? Weet jij al hoe jouw droomkeuken er moet uitzien?


TOTAALINRICHTING KANTOREN ACCENT

Wanneer je een bedrijf binnenstapt dan is het héél belangrijk om non-verbaal aan te voelen waar je naartoe moet.


MAATWERK KANTOREN BCINT

Een opvallende kastenwand met metalen profielen en gestoffeerde deurpanelen trekt onmiddellijk de aandacht in het BCINT-kantoor in Knokke.


Harmonieus Totaalconcept op maat

Voor deze woning toverde Laura Calleeuw een open leefruimte om tot een ware ontmoetingsplek. Door te spelen met contrasten en bewust te kiezen voor esthetische details creëerde ze een harmonieus totaalconcept. Het meubelmaatwerk is van de hand van NTER.


Totaalrenovatie Villa

In de totaalrenovatie van deze moderne villa in Knokke-Heist werd geen enkel hoekje aan het toeval overgelaten.


OP MAAT INRICHTING

In deze op maat gecreëerde inrichting werd gekozen voor een strakke lijnvoering samen met een terugkerende zwarte tint als basiskleur doorheen het volledige interieur.


INTERIEURINRICHTING HOTEL

Voor het Parkhotel in Roeselare voerde Windels Totaalinrichting het maatwerk uit voor de gezamenlijke ontbijtruimte en dit in een frisse en speelse look.


INTERIEUR VILLA

Thuiskomen en rust vinden in een landelijke villa, dan weet je dat dit jouw woonstijl is. In deze landelijke woning met eigentijds karakter geniet je van een knusse en gezellige sfeer.


KANTOORINRICHTING Dumobil

Voor de inrichting van hun nieuw kantoorgebouw vertrouwde Dumobil op NTER. Een geslaagde samenwerking met een warme, huiselijke werkplek als resultaat.


INTERIEURINRICHTING LANDELIJKE WONING

Een elegant samenspel van lichte en donkere tinten en diverse materialen typeren deze landelijke woning.


Warme en natuurlijke materialen

Gezelligheid en een sterke verbondenheid met de natuur staan centraal in deze landelijke villa. De materialen vormen de basis voor een ongeëvenaarde, huiselijke charme. Voor het maatwerk vertrouwden de bewoners op het vakmanschap van NTER.


INTERIEURINRICHTING APPARTEMENT

In stijl vertoeven aan zee. Dit appartement in Nieuwpoort met strak, fris en hedendaags interieur wekt een ‘kustgevoel’ op, iets waar klant P. uitdrukkelijk om vroeg.


INTERIEUR Appartement

Dankzij jarenlange ervaring in kwalitatief maatmeubilair slaagde Nter Totaalinrichting erin door de juiste materiaalkeuze aan het interieur van dit appartement een trendy en strak moderne uitstraling aan te geven.


Totaalinrichting appartement

Een uniek appartement aan zee vraagt een unieke aanpak. Alle ruimtes vloeien hier sfeervol over in elkaar. Dit is totaalinrichting op maat ten voeten uit.


Hotelinrichting

De interieurstijl voor de hotelinrichting in Izegem en Roeselare is strak hedendaags met een cleane en lichte Scandinavische uitstraling. De meubelen op maat zijn uitgewerkt in fineer hout en de vloer is in massief hout.


MAATWERK APPARTEMENT

Een compact appartement met zicht op zee werd omgetoverd tot een oase van rust. Het binnenschrijnwerk werd uitgewerkt in naturel bleek laminaat.


Combinatie van materialen

Donkere kleuren vormen een krachtig contrast met lichte tinten en versterken zo de charme van deze originele hoevewoning uit 1600.


INTERESSE OF VRAGEN
OVER DE REALISATIE VAN JOUW PROJECT?

CONTACTEER ONS VRIJBLIJVEND, WE LUISTEREN EN BEKIJKEN GRAAG UW PLANNEN - TEL. 056 29 45 01