Terug naar overzicht

PRECISIEMAATWERK IN DONKERBRUIN EIKFINEER

Binnenkomen in dit serene appartement met uitkijk over de groenperken van het Liebaertshof staat gelijk aan stilvallen en tot rust komen. De zachte tinten met enkele donkere accenten geven deze woning een luxueuze uitstraling. NTER realiseerde het maatwerk voor de keuken, de vestiaire, de leefruimte, de badkamer en de binnendeuren. Interieurarchitecte Laura Calleeuw stelde het kleurenpalet samen.

De ingemaakte vestiairekast in de inkom geeft een georganiseerde uitstraling door zijn hoge deuren met elegante handgrepen. In dit appartement is gekozen voor lichte tinten op de muren en binnendeuren. Deze heldere kleuren zijn doorgetrokken in de open leefruimte, zowel op de parketvloer als voor de aankleding van meubels en gordijnen, en dragen bij tot de harmonieuze sfeer in de woning. De zithoek biedt uitzicht op een sobere muur met een lage kastenwand en een legplank in donkerbruin eikfineer met duidelijk zichtbare houtnerven.

Hetzelfde eikfineer komt ook in de keuken volledig tot zijn recht. Het kookeiland combineert het fineer met een grijs-bruin geaderd marmeren werkblad. De kleurschakeringen voegen een speelse toets toe. De keukenwand bestaat uit hoge en lage kasten bekleed met dezelfde donkere eik en een open werkblad uit hetzelfde gezoete Fior di Bosco-marmer dat overvloeit in een houten legplank, naar analogie van de zithoek. Harmonie vormt de hoofdtoon in dit appartement. De plafondhoge binnendeuren sluiten naadloos aan op de muren en creëren een vloeiend geheel in de gang die de leefruimte met het slaapgedeelte verbindt.

In de badkamer, die grenst aan de slaapkamer, keren dezelfde tinten en materialen terug. Zoals de keramische tegels met grijs-beige nuances op de wanden. In de douche werkte NTER een elegante nis uit om alle doucheproducten netjes een plaats te geven. Aan de wastafels plaatste NTER een valse wand dat het binnenwerk van de kranen verbergt, waardoor ze mooi aansluiten op de muur. De schuifdeur tussen de slaap- en badkamer is volledig in de wand geïntegreerd. Wanneer de deur openstaat, zijn beide ruimtes optimaal verbonden. Deze finesses maken het verschil, vindt de eigenares. NTER heeft oog voor detail en voert al het maatwerkmeubilair met precisie uit. Ook na de oplevering blijven de vakmannen makkelijk bereikbaar om bepaalde kleinigheden te finaliseren. Het vertrouwen dat NTER alles correct opvolgt en snel handelt bij eventuele vragen, geeft deze bewoonster veel gemoedsrust.

PLANNEN?
WE BEKIJKEN DIE GRAAG SAMEN MET U.

Vorige | Volgende


INTERESSE OF VRAGEN
OVER DE REALISATIE VAN JOUW PROJECT?

CONTACTEER ONS VRIJBLIJVEND, WE LUISTEREN EN BEKIJKEN GRAAG UW PLANNEN - TEL. 056 29 45 01